Lid worden

Wil je graag zingen? Dat kan bij ons!

 

Als je een beetje vertier zoekt en nieuwe contacten wil ontmoeten, dan moet je er echt eens aan gaan denken om je aan te sluiten bij "De Windjammers". Gezelligheid en sociale contacten staan bij ons hoog in het vaandel. Schroom niet om eens naar een repetitie te komen. Je wordt direct opgenomen in de ‘familie’ en noten lezen is geen vereiste!

Na enkele keren voel jij je zeker thuis. Iedere maandagavond wordt van 20.00 tot 22:00 uur gerepeteerd in "De Botter" te Kuinre. Hier komen de mannen bij elkaar die allemaal plezier hebben in zingen. Halverwege de repetitie is er een pauze om de keel te kunnen smeren! Er wordt in een ontspannen sfeer bekende nummers gezongen en op een prettige wijze wordt het nieuwe repertoire ingestudeerd.

 

 

  • Je hoeft geen zangervaring te hebben. Zangtechniek en muziekkennis wordt spelenderwijs eigen gemaakt.
  • Zodra je je aanmeldt bij het koor, kun je een periode meedoen met alle repetities. Voor die periode hoef je geen contributie te betalen. Pas na deze periode neem je de beslissing of je door wilt gaan met zingen.
  • We hebben een heel divers repertoire wat het zingen in ons koor aantrekkelijk maakt voor mannen van alle leeftijden.

Feestelijk shantykoor

 

Bij ons is iedereen welkom en je kunt je heel gemakkelijk aansluiten. Het koor bestaat uit leden uit de verre omtrek van Kuinre. Elke maandag is een feestje en je bent van harte welkom om 20:00 uur in de Botter.

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met het secretariaat: Mail naar windjammerskuinre@outlook.com of bel: 0561-451912